Restoration (2016)

Restoration (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Zack Ward
Actori: Emily Roya O’Brien, Adrian Gaeta, Zack Ward
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Trailer Restoration (2016)


Review Restoration (2016)

Cumperi o casă nouă. Tu ești un cuplu tânăr. Ești căsătorit recent, iar pasul următor (uneori mai devreme decât vă așteptați) este un pachet mic de bucurie să apară. Poate ai casa un pic mai ieftin decât era de așteptat. Așa e norocos? Ei bine, nu în lumea filmului. În lumea filmului probabil că ați cumpărat doar voi o casa care este bantuita de un spirit chinuit (cel mai adesea o fată).

Asa ca am înființat pentru restaurare. Un cuplu de tineri se mute în noua lor casă și în timpul renovărilor scoate la iveală un jurnal secret, ascuns în interiorul unui Natty vechi urs de pluș, o dată aparținând unei fete tinere (lipsesc și niciodată nu a găsit), care a trăit în anii de casă anterior. Pe măsură ce filmul avansează cuplul trebuie să se ocupe de vizite nedoriți de la vecinii lor excesiv familiale, precum și creșterea cazurilor de întâmplări fantomatic prin amabilitatea fata spiritului.

Totul sună familiar, dar există aici ceva twist genul? Ei bine … da, există. Noi nu vorbim de revoluționar sau de orice geniusly subversivă (cum ar fi Joel Edgerton, Darul), dar Zack Ward, care scrie (împreună cu specialistul de groază controversat și prolific în sus și vine, James Cullen Bressack), direcționează și acționează în film, un nou treabă bună de a trage un comutator de pe șine, în a treia finală a filmului.

Vizual filmul este un pic de o ticker cutie. Ea nu oferă nimic în stare proaspătă sau ochi-prinderea, dar este încă în mod eficient a făcut câteva momente eficiente de tensiune. Ca Pronger de patru ori (la fel ca Edgerton cu darul), Ward trebuie să echilibreze scris, regie, în calitate și producătoare.