Resident Evil The Final Chapter (2016)

Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video – a adunat peste un miliard de dolari până în prezent – bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Resident Evil: Răsplata. Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare a ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor reîntorşi din morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.

Este o continuare reusita a seriei, cu actiune si scene de lupta la nivel ridicat iar efecte speciale ok. Actorii principali isi dau silinta si au o prestatie buna iar intriga filmului mentine subiectul filmului interesant. Decorul este specific filmelor SF cu tente apocaliptice. Pentru iubitorii filmelor de acest gen cu siguranta merita urmarit, pentru restul…depinde cat de mult le plac filmele cu zombii.


Titlu Romania: Resident Evil 6 Capitolul final
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Ali Larter, Ruby Rose
An: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.6


Resident Evil The Final Chapter (2016) Online Subtitrat