Resident Evil Retribution (2012)

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populația globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ultima și singura speranță a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezește la viață in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation își desfășoară sinistrele experimente.

În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast; utilat cu inaltă tehnologie; Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită; împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo; New York; Moscova și Washington; D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelații stupefiante; care îi vor schimba fostele convingeri și perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliați dar și a unor prieteni mai vechi; Alice își regăsește motivația de a lupta pentru supraviețuirea unei lumi care devenise ostilă și se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Alături de Milla Jovovich îi vom revedea pe Michelle Rodriguez (Resident Evil; Avatar); Kevin Durand (Robin Hood; “Lost”); Sienna Guillory (Resident Evil: Apocalypse; Resident Evil: Afterlife); Shawn Roberts (Resident Evil: Afterlife); Aryana Engineer (Orphan); Colin Salmon (Resident Evil); Johann Urb (2012); ca și pe Boris Kodjoe (Resident Evil: Afterlife) și Li Bingbing (Snowflower and the Secret Fan).


Titlu Romania: Resident Evil 5 Răsplata
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Ofilio Portillo, Johann Urb, Aryana Engineer
Anul: 2012
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.4


Resident Evil Retribution (2012) Online Subtitrat