Resident Evil Extinction (2007)

A sosit sfârșitul lumii. Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation din Resident Evil 3 Dispariția online subtitrat, a devastat lumea transformând populația în cete de zombi cu apucături de prădători.

Resimțind nesiguranța orașelor, Carlos Olivera (Oded Fehr) și L.J. (Mike Epps). Impreună cu supraviețuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) și Betty (Ashanti). Au adunat un grup de supraviețuitori cu care au format o echipă paramilitară, traversând șoselele pustii ale deșertului. Scopul lor este să-și găsească semenii în viață… cei care nu au fost contaminați. Au dat însă peste alte creaturi care populează acum deșertul: strigoii – iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartușe și câteva aruncătoare de flăcări.

Ascunse în Nevada; la poalele unui releu din Resident Evil Extinction online subtitrat, părăsit de transmisii radio; se află birourile strălucitoare și laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Având acces la satelitul de supraveghere în timp real; dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza echipa în orice moment. Dar ceea ce caută el; de fapt; este o ființă care reprezintă nu numai cheia descoperirii antidotului. Ci și esența cercetărilor întreprinse la Umbrella: Alice.


Titlu Romania: Resident Evil 3 Dispariția
Regia: Russell Mulcahy
Actori: Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr, Spencer Locke, Ashanti, Joe Hursley, Christopher Egan, Linden Ashby
Anul: 2007
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 6.3


Resident Evil Extinction (2007) Online Subtitrat