Resident Evil Afterlife (2010)

Acțiunea filmului Resident Evil: Viața de apoi începe la patru ani după izbucnirea epidemiei cu virusul T. Creat inițial de Umbrella Corporation pentru a combate îmbătrânirea și bolile nervoase. Din păcate, efectul colateral al acestui virus este acela de a reînvia celulele moarte. Transformând-o pe gazdă într-un zombie fioros.

Răspândindu-se în toată lumea, virusul a transformat totul într-un coșmar de nerecunoscut. In care înmulțirea alarmantă a morților-vii pune în pericol pe puținii oameni care au mai rămas pe suprafața Terrei.

Reluând subiectul Resident Evil Afterlife online subtitrat de unde a rămas ultimul film din serie; Resident Evil 4 Viața de apoi online subtitrat ne-o prezintă pe Alice în Japonia; conducând; cu puteri supraomenești; o armată de clone ale propriei sale făpturi împotriva vechiului său dușman; președintele companiei Umbrella; Albert Wesker.

Lăsându-l pe Wesker în ghearele morții; după o luptă cumplită; în care și-a pierdut armata și puterile; Alice zboară acum într-un avion de două locuri spre ținuturile înghețate și sălbatice ale Alaskăi. Scopul ei este să găsească supraviețuitori în misterioasa Arcadie—aparent singurul loc de pe Pământ în care nu a pătruns T-Virus.


Titlu Romania: Resident Evil 4 Viața de apoi
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller, Spencer Locke, Norman Yeung, Ray Olubowale
Anul: 2010
Gen: Groaza, Aventura, Actiune
Durata: 97 minute
IMDB: 5.9


Resident Evil Afterlife (2010) Online Subtitrat