Reset (2017)

Intr-un viitor apropiat, Xia Tian din filmul Reset, o femeie de stiinta este pe cale sa faca o descoperire revolutionara, calatoria in timp. Dupa ce reuseste sa trimita cu succes tesut uman in spatiu timp de 110 minute; toti anii de munca asidua par sa fie in sfarsit rasplatiti. Insa totul este dat peste cap in momentul in care fiul sau este rapit iar drept rascumparare i se cere toata munca de cercetare. Cand fiul sau este ucis de rapitori, disperata, Xia Tian se trimite inapoi in timp in incercarea de a preveni acest eveniment tragic.

Reset este un thriller chinezesc SF emoțional, distractiv și elegant, mult mai bun decât reputația sa. Filmul spune povestea unei mame singure și a omului de știință Xia Tian; care lucrează la stiinta găurilor de vierme, pentru a permite oamenilor să călătorească înapoi în timp. Într-o zi, fiul ei este răpit și Xia Tian este forțată să fure rezultatele științifice de la sediul ei pentru a ii salva viața.

Incercarea se termină într-un dezastru, colegii ei fiind uciși, instalația ei explodând și fiul ei murind. În ultimă instanță, Xia Tian decide să devină prima ființă umană care călătorește înapoi în timp pentru a obține o a doua șansă de a-și salva copilul. Cu toate acestea, ea își dă seama curând că soarta sa face parte dintr-o conspirație mult mai complexă; și că ea trebuie să se confrunte cu mult mai mulți adversari decât se aștepta, asta ca să repare trecutul.


Regia: Hong-Seung Yoon
Actori: Mi Yang, Wallace Huo, Shih-Chieh King
2017
Gen: Actiune, SF
IMDB: 5.2


Reset (2017) Online Subtitrat