Reprisal (2018)


Reprisal online subtitrat urmareste povestea unui veteran care cauta sa stranga bani pentru asistenta medicala a fiului sau, alaturandu-se unui alt veteran pentru a da de urma unui hot de banci violent.

Jacob, un manager de banca bantuit de un jaf violent care a luat viata unui colaborator, se aliaza cu vecinul sau fost politist, James, pentru a da de urma atacatorului. In timp ce cei doi barbati lucreaza impreuna pentru a descoperi urmatoarea miscare a hotului, Gabriel, un criminal foarte bine instruit din Reprisal online subtitrat, este cu un pas inainte. Cand Gabriel le rapeste pe sotia lui si fiica lui Jacob, acesta porneste pe calea varsarii de sange care initiaza un contraatac exploziv si ii aduce pe toti cei trei barbati intr-un punct limita.

Bruce Willis este un actor excelent. M-am bucurat de munca lui timp de multi ani. Apoi am vazut aceast film Reprisal online subtitrat. Ce s-a intamplat cu Bruce? Nu pot decat sa cred ca are un simt al umorului si acest film a fost ideea lui de gluma. Dialogul a fost ridicol si povestea era previzibila. Are un film cu actori ieftin si cu efecte speciale la fel de proaste.

Reprisal (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Brian A. Miller
Actori: Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 4.2


Reprisal (2018) Online Subtitrat


Trailer


PortalulTauTV.com
Reprisal (2018) Online Subtitrat in Romana

Reprisal (2018)

Notă film - PortalulTauTV.net:
2