Replicas (2018)

Filmul Replicas online subtitrat cu Keanu Reeves, urmareste povestea unui om de stiinta indurerat care experimenteaza tehnologia de clonare intr-o incercare disperata de a-si invia familia ucisa intr-un accident tragic de masina.

Atunci cand un teribil accident de masina ii ucide familia, un neurolog indraznet nu se va opri de la nimic pentru a-i readuce la viata. Chiar daca asta ar insemna sa intre in conflict cu un laborator controlat de guvern, fortele de politie si legile fizice ale stiintei. Will Foster din Replicas este pe punctul de a transfera cu succes constiinta umana intr-un computer atunci cand isi pierde in mod tragic familia.

Disperat sa-i readuca la viata, Will il recruteaza pe omul de stiinta Ed Whittle. Pentru a-l ajuta sa cloneze in mod secret trupurile si sa creeze replici. Cu toate acestea, atunci cand o corporatie nemiloasa le descopera existenta si cere distrugerea lor; Will trebuie sa le protejeze viata cu orice pret. Va reusi sa faca fata tuturor provocarilor?

Replicas (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Copii perfecte
Regia: Jeffrey Nachmanoff
Actori: Alice Eve, Keanu Reeves, Emily Alyn Lind
An: 2018
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 5.5


Replicas (2018) Online Subtitrat


Trailer Replicas (2018)


Review

Au trecut doar două săptămâni din 2019 iar box office-ul Statelor Unite și-a găsit deja primul film cu încasări dezamăgitoare. Este vorba despre Replicas, recent lansata peliculă a lui Keanu Reeves, ce marchează și un record negativ pentru cariera celebrului actor.

În SF-ul Replicas, Keanu îl interpretează pe Will Foster, un specialist în neurologie care își pierde întreaga familie într-un îngrozitor accident. Distrus, caută în mod obsesiv să îi readucă la viață, astfel încât hotărăște să facă acest lucru apelând, printre altele, la clonare, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce orice regulă morală, guvernamentală sau de etică profesională.

Filmul a avut un buget de 30 milioane de dolari și a obținut în week-end-ul lansării (11 ianuarie, SUA) doar 2,5 milioane. Nu a avut succes nici la critică – pe Rotten Tomatoes comentariile pozitive ale criticilor au ajuns doar la 9 procente, în vreme ce pe Metacritic scorul obținut este de 18 din 100.

Replicas a obținut cel mai slab rezultat la box office din întreaga carieră a lui Reeves, pentru care cel mai mare eșec l-a reprezentat până acum I Love You to Death (1990), ce a încasat 4 milioane de dolari la debut. Ecourile negative ale lansării acestei producții se vor stinge însă curând, căci în luna mai (17 mai în cinematografele noastre) se va lansa continuarea uneia dintre cele mai de succes francize din cariera starului – John Wick: Chapter 3. Reeves apare și în distribuția lui Toy Story 4 (cu lansarea la noi pe 8 iunie).

Din distribuția peliculei Replicas face parte și Alice Eve (Star Trek Into Darkness).