Reparation (2015)

Reparation (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Kyle Ham
Actori: Jon Huertas, Marc Menchaca, Virginia Newcomb
An: 2015
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!Sinopsis Reparation

Suspenseful uite, onest la ce consecințe un trecut care ascunde vederii poate aduce. Profund explorat, spectacole nuanțată de la o distributie uimitoare si regie cu laser-concentrat ma tinut nituită, chiar și când aș fi plutit în derivă off altfel, din moment ce acest lucru nu este, în general genului meu preferat.

Această povestire este nevoie să fie scrise, a spus și partajate. Am văzut lucrarea lui John Huertas ‘înainte, astfel încât manipularea lui iute de mână cu un caracter multi- stratificat nu a venit ca o surpriză. Trata neașteptată a venit de la orice alt interpret, de la adult puternic duce prin genial copii la plimbare de suplimente. Adâncimea de înțelegere din partea actorilor și directorul condiției personajului principal și darul fiicei sale adus la viață o poveste curat a spus de mai multe niveluri, care în alte mâini ar fi fost prolix și turgescenta sau fără speranță de mică adâncime.

Trebuie să mărturisesc, totuși, m-am dus pentru a vedea filmul din cauza Virginia Newcomb – Ea nu încetează să mă uimească, ea este fără teamă și întotdeauna mă ajută să văd mai mult decât mă așteptam de la orice personaj ea preia.

În cele din urmă o poveste interesantă și originală pe care nu se poate prezice! M-au ținut la repararea prejudiciului marginea scaunului meu, eu voi fi cu siguranta recomanda aceasta altora. Acting este excelent. Puteți recunoaște Jon Huertas de la Castle și Marc Menchaca de la Generation Kill. Virginia Newcomb este nou pe scena, dar cutii un pumn puternic de sex feminin. Copiii au Actorii se atrag șirurile inima ca argumente pro, performanțe foarte impresionant.


Trailer Reparation