Rememory (2017)

Rememory (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Palansky
Actori: Catherine O’Hara, Peter Dinklage, Carrie Fleming, Colin Lawrence
An: 2017
Gen: Drama, Mister, SF
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rememory

Rememory explorează moartea inexplicabilă a lui Gordon Dunn, un om de știință vizionar care este găsit mort la scurt timp după dezvăluirea celei mai noi invenții ale sale: un dispozitiv capabil să extragă, să înregistreze și să redea amintirile nefiltrate ale unei persoane.

După moartea lui Gordon, soția acestuia, Carolyn, se retrage în casa ei și întrerupe contactul cu lumea exterioară. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, atunci când apare un om misterios care pretinde că face parte din trecutul lui Gordon din Rememory online subtitrat. Din motive discutabile, acesta fură dispozitivul și îl folosește pentru a încerca să rezolve misterul morții, începând să investigheze amintirile care îl poartă către locuri neașteptate și periculoase. Toate aminitirile îl conduc pe o cale a vinovăției, durerii și trădării, către un răspuns neașteptat. Care este oare misterul?

Un film bun Rememory online subtitrat, cu o poveste relevanta si impresionanta & cu un mesaj pe masura: viata e suma amintirilor noastre. O pelicula formidabila, cu un protagonist bine ales, iar parerea mea e ca merita vizionat.