Remember Me (2019)

Dern (acum în vârstă de 83 de ani) este viața și sufletul filmului online Remember Me (2019). El poartă cu adevărat filmul și este cea mai mare sursă de empatie – și asta este ceva pe care Rosete știa încă de când vedeta din Chicago a spus da pentru a juca in acest film. Intr-o comedie-dramă care s-ar sprijini în totalitate pe umerii săi cu experiență. În acest film, Bruce joacă un critic de teatru experimentat, care este supărat pe lume (și cu un motiv întemeiat, întrucât i se recomandă să scadă calitatea articolelor sale de știri) și care se strecoară într-o casă de îngrijire medicală pentru a încerca să recupereze o veche iubire din tinerețea sa, acum afectată de Alzheimer și închisă în pereții săi.

Cel mai bun lucru despre această ofertă, care ocazional este periculoasa, sunt scenele în care marele Dern joacă alături de un alt actor britanic Brian Cox (Mindscape). Impreună, ei creează un cuplu ciudat. În aceste secvențe, pentru a sublinia sarcasmul, regizorul lasă camera perfect liniștită, așteptată și receptivă, plasându-și încrederea în a acestor doi actori care se bucură pe deplin de a-și desfășura camaraderia.

Așadar, Remember Me este într-adevăr un film care este rulat în siguranță, un film de personaje și emoții, ale căror forțe motrice sunt fiorul primei iubiri și redescoperirea amintirilor cuiva: copilul din noi, în mod clar, ce continuă să lupte, chiar si la batranete. Acest lucru este dovedit de Claude, personajul principal interpretat de Bruce Dern. Este un idealist, al cărui aspect este puțin și mai departe între azi și reușește să mențină în viață aceeași pasiune pe care a avut-o întotdeauna pentru a face lucrurile bine și pentru iubirea adevărată. Din păcate, și chiar în cadrul propriei familii, va lupta împotriva corupției personale și politice care pare să plagieze în zilele noastre.

Remember Me (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Martín Rosete
Actori: Bruce Dern, Brian Cox, Caroline Silhol
An: 2019
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.9


Remember Me (2019) Online Subtitrat


Trailer