REM by MTV (2014)

REM by MTV (2014) Documentar Online Subtitrat

Gen: Documentare
Scenariu: David Leopold, Alex Young
IMDB: 7.3
Regizor(i): Alex Young
Actori: Bill Berry, Jay Boberg, Peter Buck

<_duZqHiDl_4/rem" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

REM by MTV fondată în 1980, în orașul Atena și publicat în 1981 primul lor single. La scurt timp după MTV a văzut lumina zilei. Pe masura ce copiii care locuiesc în același cartier, ambele crescut împreună și au fost foarte bine împreună. Documentația va veni, de asemenea alcătuită în principal din imagini de arhivă. Și arhivele MTV sunt imense.

Deci, un fel de rezumat al benzii este în căutarea înapoi ridicat, în care sunt discutate toate stațiile importante. Includerea în Sala Rock and Roll of Fame în 2007, de exemplu. fanii înrăiți REM by MTV aici puțină experiență nouă atunci când doresc pentru a căuta fapte si date. Dar formatia si-a colectat de la aproape 1500 de fotografii ale filmului, și așa mai departe povestea lor este spusă de la sine. Punctul de vedere al face singur documentar REM by MTV așa merită văzute.

Ce documentație este REM by MTV, totuși, într-adevăr strălucește aspectul subtil în spatele fațadelor. Trupetii sunt parțial fermecător plin de umor. Mai ales solistul Michael Stipe polarizat. La începutul carierei, el arată chiar mai mult neimpresionant, un pic timid. Dar această încredere supranatural apare devreme, atunci când el găsește, de exemplu, faptul că radioul nu merită muzica lui.

Carierei din ce in ce mai mult succes Stipe este apoi, de asemenea, mult mai extrovertiti si pune-o anumită simț al umorului pentru a doua zi. De asemenea, interesant este problema recurentă a tuturor celor din jurul lui, dintre care unele nu știu ce vrea să spună. Și apoi perle absolute sunt încă mai împrăștiate. Astfel apare filmul progresează, Courtney Love și rapoarte privind prietenia oblic aparent între Stipe și Kurt Cobain. Deci, apoi un pic excursie se face în grunge a cărui popularitate tot mai mare, de asemenea, REM by MTV ajutat.

Este micile descoperiri, personale în viața formației care fac acest film REM by MTV. Pentru înregistrările concert pure au propriile lor publicații, precum și rapoarte privind banda în sine poate fi, de asemenea, găsite. Dar punctul propriu de vedere asupra propriei sale istorii ridică “R.e.m. de MTV placut reiese din masa uniformă.