Regina Pământului – Queen of Earth (2015)

Regina Pământului – Queen of Earth (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Ross Perry
Scenariu: Alex Ross Perry
Actori: Elisabeth Moss, Katherine Waterston, Patrick Fugit
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Regina Pământului – Queen of Earth

Catherine traverseaza o perioada dificila: tocmai a fost parasita de logodnicul sau iar tatal sau si-a pus capat zilelor. Prietena sa din copilarie, Virginia, decide sa o duca pe Catherine la casa de vacanta a parintilor sai. Situata pe malul unui lac. Locul pare ideal pentru relaxare. Insa Catherine nu poate uita cat de fericita a fost, in urma cu un an impreuna cu iubitul sau. In acelasi loc. Incetul cu incetul, Catherine cade in paranoia, se cufunda intr-o depresie profunda. Relatia dintre Virginia si Catherine devine tensionata si toxica. Prietenia s-a transformat in ura. Starea lui Catherine se degradeaza si lucrurile nu intarzie sa capete o turnura tragica.


Trailer Regina Pământului – Queen of Earth


Review Regina Pământului – Queen of Earth

Queen of Earth are puterea de a face sa te simti. Fie că e speriat, simpatic, empatic, fascinat, inconfortabil, sau toate cele de mai sus este de până la individ. Directorul Alex Ross Perry recentă este o poveste de o prietenie fracturat și identitate fragilă, cu o întorsătură incontestabil stea la Elisabeth Moss (TV Mad Men). Viitor Moss “pe marele ecran (sau la cerere) este la fel de luminos ca este iremediabil întuneric personajul ei. Alături de Katherine Waterston (inerent Vice).

Cei doi actori joacă în jurul într-o lume plină de tensiune, care se ocupă cu inimi zdrobite și moarte într-o casă frumoasă pe un lac frumos. Ca povestea se desfasoara, aflăm că nimic despre Regina Pământului este cu adevărat frumos, dar urâțenia ei este captivant in filmul Queen of Earth.

Catherine (Moss) a fost părăsită de iubitul ei, care citeaza co-dependență și incapacitatea ei de a trece peste un eveniment recent. Ea încearcă să scape de necazurile ei stau cu Virginia (Waterston), la o casa de lac aparținând unchiul și mătușa lui Virginia. În lucrurile merg devreme, am flashback la un an mai devreme în aceeași casă, atunci când a fost Virginia care a fost deprimat și Catherine care părea să-l au toate împreună.