Regele Leu 2: Regatul lui Simba (1998)

Regele Leu 2: Regatul lui Simba –  The Lion King II: Simba’s Pride online subtitrat este continuarea filmului de mare succes “Regele Leu”, produs de Disney Toon Studios. Regizat de Darrell Rooney si lansat de Walt Disney Pictures si Buena Vista Distribution pe 27 octombrie 1998 in Statele Unite.

Faceti cunostinta cu Kiara, fiica lui Simba si Nala, si cu Kovu, fiul lui Scar si Zira, noii locuitori din regat, care au descoperit puterea “Somos um” – ceea ce inseamna “dragoste“. Kiara, care este in cautare de noi aventuri, il intalneste pe Kovu, care locuieste in Terenul Interzis, pentru ca familia lui Scar a fost exilata dupa moartea acestuia.

In timp ce incearca sa-si gaseasca locul in “the circle of life“, Kiara si Kovu dezvolta o relatie speciala, dar interzisa, si se lupta sa o pastreze in ciuda rivalitatii dintre familii si in cele din urma descopera ca ei pot fi singura sansa pentru ca pacea sa domneasca din nou intre cele doua familii, cu toate ca misiunea lui Kovu era cea de a-l omori pe Simba si de a-i lua locul pe tron. Si de data aceasta dragostea invinge.


Titlu original: The Lion King II: Simba’s Pride
Regia: Darrell Rooney, Rob LaDuca
Actori: Matthew Broderick, Neve Campbell, Andy Dick
An: 1998
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 6.5


Regele Leu 2: Regatul lui Simba (1998) Online Subtitrat