Redirected (2014)

Redirected (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Jonas Banys, Lewis Britnell
IMDB: 6.7
Regia: Emilis Velyvis
Actori: Vinnie Jones, Scot Williams, Gil Darnell


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Redirected (2014)

Redirected spune povestea a patru prieteni – John, Ben, Tim și Michael – care accidental sunt blocați într-o țară din Europa de Est și trebuie să ‘lupte’ pentru a se întoarce acasă dintr-o țara plină de femei usoare, contrabandiști, polițiști corupti, bere ieftină și fantezii bolnave. Pentru a se salva, prietenii nu trebuie să depășească numai o experiență de șoc cultural, dar trebuie să-și redescopere prietenia.

si Snatch, Emilis Velyvis ne prezinta din nou umorul britanic, un umor aparte, un umor negru pe care eu cel putin il ador. Din cate comedii am vazut, umorul englezesc le intrece pe toate, avand ceva deosebit. Actiunea se desfasoara intr-o bucla (∞) in care personajele principale desi par aproape pierdute, reusesc sa scape din nou si din nou, indiferent daca de fiecare data mai pierd cate ceva.

Un astfel de film nu stai sa-l analizezi, sa-l gandesti desi chiar daca ai incerca nu cred ca ai putea prevedea urmatoarea problema in care trebuie sa mai intra un personaj. Un film perfect pentru a-ti incepe ziua sau chiar pentru a te relaxa seara dupa o zi de munca.