Vrabia roșie – Red Sparrow (2018)

Dominika Egorova din filmul Vrabia roșie – Red Sparrow online subtitrat, poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării.

Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur. Din acest motiv se trezește în situația de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al școlii Sparrow, o școală de servicii de informații secrete care își antrenează tinerii excepționali în a-și folosi corpul și mintea pe post de armă. După ce îndură antrenamentul pervers și sadic, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care această școală a creat-o vreodată.

Dominika trebuie să se obișnuiască cu noua ei identitate în care deține puterea și autocontrolul, pentru propria ei viață și a celorlalți de care îi pasă în fața riscului, inclusiv a agentului american CIA care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate să aibă încredere.

Vrabia roșie - Red Sparrow (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Francis Lawrence
Actori: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker
An: 2018
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.6


Red Sparrow (2018) Online Subtitrat


Trailer


Sinopsis Red Sparrow

Dominika Egorova poate fi orice. O fiică devotată determinată să își apere mama cu orice preț. Prim balerină a cărei ferocitate a împins-o la limita absolută. O maestră a seducției și manipulării.

Atunci când cariera acesteia se termină brusc, Dominika și mama ei se confruntă cu un viitor sumbru și nesigur. Din acest motiv se trezește în situația de a fi manipulată pentru a deveni noul recrut al școlii Sparrow; o școală de servicii de informații secrete care își antrenează tinerii excepționali în a-și folosi corpul și mintea pe post de armă. După ce îndură antrenamentul pervers și sadic; ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care această școală a creat-o vreodată.

Dominika trebuie să se obișnuiască cu noua ei identitate în care deține puterea și autocontrolul; pentru propria ei viață și a celorlalți de care îi pasă în fața riscului, inclusiv a agentului american CIA care încearcă să o convingă că este singura persoană în care poate să aibă încredere.


Scene de nuditate

Scenele de nuditate din noul film al lui Jennifer Lawrence, Red Sparrow, au fost menționate în mai multe cronici ale filmului; ce rulează acum în premieră pe marile noastre ecrane; datorită caracterului lor explicit şi, uneori, de neaşteptat. Jennifer Lawrence însăşi a apărat scenele, spunând că i-au dat putere.

„Genul de nesiguranţă şi de frică de a nu fi judecată pentru că m-am dezbrăcat în faţa aparatului foto, asta ar trebui să dicteze deciziile mele din tot restul vieţii?”, declara în mod retoric actriţa, la premiera americană a filmului Red Sparrow – făcând referire la spargerea contului telefonului ei mobil care a dus la postarea unor poze intime online.

„Acest film a schimbat lucrurile şi eu nici măcar n-am înţeles cât de importantă a fost schimbarea de mentalitate până când răul fusese deja făcut. Însă pentru mine asta a însemnat o provocare într-un mod în care nu am mai avut parte până acum”.

Cât priveşte filmarea scenelor din Red Sparrow şi colaborarea cu regizorul Hunger Games, Francis Lawrence; actriţa a adăugat: „Ştiam exact ce se va întâmpla. În plus, a existat un moment la filmări în care regizorul a venit lângă mine pentru a-mi da o indicație şi m-a tratat de parcă eram îmbrăcată, nu goală…”