Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)

Șapte prinți din animatia Red Shoes and the Seven Dwarfs au fost transformați printr-o vrajă în șapte pitici. Acum, ei sunt în căutarea unei perechi de conduri roșii fermecați care au puterea de a-i face înapoi cum erau. Dar aceștia aparțin unei fete care nu-și cedează condurii cu una, cu două, căci are și ea nevoie de ajutor din partea celor șapte prinți.

Animația ne prezintă un basm cu totul și cu totul diferit. Povestea începe cu șapte prinți care au înfrânt dragonul și au salvat prințesa. Nimic neobișnuit până acum. Accentul parodic se face simțit, când prințul care era la conducere a atacat prințesa, crezând că este vrăjitoare.

Prințesa s-a răzbunat pe cei șapte prinți, transformându-i, printr-o vrajă, în șapte pitici. Aceștia descoperă că există o singura modalitate de a reveni la forma inițială: trebuie să găsească o pereche de conduri roșii fermecați, pentru a opri vraja. Nu este atât de ușor, din moment ce pantofii au ajuns la o fată care nu are de gând să renunțe atât de ușor la ei.

Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019) Online Subtitrat


Titlu Romania: Prințesa condurii roșii și cei 7 pitici
Regia: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang
Actori: Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon
An: Filme Online 2019
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.1


Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019) Online Subtitrat


Trailer