Red Billabong (2016)

Red Billabong (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Luke Sparke
Actori: Dan Ewing, Tim Pocock, Jessica Green
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 4.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Red Billabong

Acest film este o astfel de rușine. Ea a avut totul merge pentru ea, valori de producție decente, vizual interesant si o idee unica. Toate acestea se transformat într-o oportunitate pierdută de către un scenariu prost executat plin de clici, misoginism casual si dialogul leneș.

Problema principală este că personajele principale (fratele) sunt doar plictisitoare. Filmul nu da un singur motiv pentru a dori sau grija de ei. Sunt oameni care nu antipatic, dar acestea sunt departe de a fi interesant sau suficient pentru angajarea emoțional merge în această călătorie cu ei. Nici nu sunt suficient de rece sau carismatic pentru tine de a trăi o fantezie de putere prin intermediul lor. Mai mult decat atat, toate personajele minore sunt complet interschimbabile și forgettable (care speranța de fata nătărău).

Complot principal (până când parcela monstrul preia), este vorba despre conductorii de lucru dacă este sau nu să vândă ferma familiei lor. Ceva ce nu doresc cu adevărat pentru un film care este proclamau it de sine ca ca “cel mai mare filmul de acțiune australian din 2016”. Bănuiesc că nu prinde “zeii Egiptului” absurd prostie.

Te-ar crede că acest complot ar fi doar un McGuffin astfel încât o dramă de familie se poate desfășura între frați, dar … nope. Și acest lucru este problema. Pe plan intern, nu ai nici o idee cine două sau conduce ceea ce doresc cu adevărat. Nu mă înțelege greșit, personaje în acest tip de filme trebuie să fie prea adânc, dar ele nu au nevoie de unele dept. Chiar și Max este “lumina de pe parcelă ” Fury Road” avea dorințe interne și motivații. I.E. testarea dacă ar avea încredere și să se conecteze cu oamenii din nou.


Trailer Red Billabong