Recovery (2016)

Recovery (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Darrell Wheat
Actori: Rachel DiPillo, Kirby Bliss Blanton, James Landry Hébert
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!

<6s-ZAeszgRc/recovery." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Recovery

Patru adolescenți (unele dintre cele mai vechi adolescenți din lume) de risc în orașul interior pentru o noapte de distracție la un club de noapte schițate. După ce unul dintre ei a dispărut restul grupului merge în căutarea prietenului lor lipsă prin utilizarea “Find telefonul meu “app pentru a PIN punctul unde ei. Evident că lucrurile merg bine și ei sfârșesc prin a merge la o casă aparținând psihopați. Este un set foarte generic pentru un foarte generic film de groază cu buget redus.

Deci da acest film este destul de rău, dar nu este doar un film prost, de asemenea. Este un fel de ciudat la fel de bine (nu într-un mod bun). Modul în care personajele acționează este atât off și nerealiste, și nu e obișnuit astfel de lucruri stupide pe care le vedeți în filmele de groază. Care sunt folosite pentru a continua povestea sau a înființat o ucide, este doar o mulțime de acțiuni aleatorii efectuate de către personaje. Care nu au nimic de a face cu povestea și nu au nici un scop, la toate. Actorii reacții la lucruri au fost ciudate la fel de bine. Aproape simtit ca unele personaje au fost scoase dintr-un sitcom Disney și le-a transferat într-un film de groază.

Întreaga Stimulare a filmului a fost destul de groaznic la fel de bine. Durează aproximativ cincizeci și cinci minute pentru ceva să se întâmple într-adevăr. Si chiar și atunci este doar douăzeci de minute de personaje principale care rulează în jurul casei încercând să evite pe criminali. Există unele ucide, dar nici unul dintre ele sunt ceva special, efecte foarte de bază și o cantitate relativ mică de clin.


Trailer Recovery