Recompensă cu bucluc – The Bounty Hunter (2010)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Milo Boyd (Gerard Butler) din filmul Recompensă cu bucluc – The Bounty Hunter, un agent de recuperare fără noroc, primește în sfârșit misiunea vieții lui: i se cere nici mai mult nici mai puțin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câștiga extrem de ușor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu mușamalizarea unei crime, Milo își dă seama că nu-i va merge de loc ușor cu Nicole.

Foștii soți se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situația de a fugi mâncând pământul pentru a-și salva viața. Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect și supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înșelat amarnic – să reușești să te menții în viață pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat. Lui Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) îi aparține regia filmului.


Regia: Andy Tennant
Actori: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez, David Costabile, Siobhan Fallon
Anul: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
Durata: 110 minute
IMDB: 5.5


The Bounty Hunter (2010) Online Subtitrat


Recompensă cu bucluc - The Bounty Hunter (2010)
Recompensă cu bucluc - The Bounty Hunter (2010) Online Subtitrat in Romana

Milo Boyd (Gerard Butler) din filmul Recompensă cu bucluc - The Bounty Hunter, un agent de recuperare fără noroc, primește în sfârșit misiunea vieții lui:

Editor's Rating:
4