Rebelii din Hindostan – Thugs of Hindostan (2018)

Filmul indian online Rebelii din Hindostan – Thugs of Hindostan online subtitrat este destinat sa trateze audientele cu cele mai mari secvente de actiune pe care publicul le-a vazut pana in prezent. Filmul este plin de mister, aventura si razboi pe mare.

Rebelii din Hindostan – Thugs of Hindostan este un film de actiune-aventura epic in limba engleza din 2018, scris si regizat de Vijay Krishna Acharya si produs de Aditya Chopra sub Yash Raj Films. Filmul ii are pe Amitabh Bachchan, Aamir Khan, Katrina Kaif, Fatima Sana Shaikh si Lloyd Owen in rolurile principale. Stabilit in 1795, filmul urmeaza o banda condusa de Khudabaksh Azaad, care aspira sa elibereze Hindostan (subcontinentul indian) de guvernarea companiei britanice East India.

Produs cu un buget de 300 de croitori (42 de milioane de dolari), Thugs of Hindostan este cel mai scump film Bollywood. Inceperea filmarilor pentru film au inceput pe 5 iunie 2017 in Malta. Filmul Rebelii din Hindostan – Thugs of Hindostan a fost filmat si in Thailanda si Mehrangarh. Acesta a fost pus pe o scurta pauza dupa ce Bachchan a fost ranit pe set. Filmarile au fost incheiate in martie 2018, programul final fiind finalizat in Rajasthan. Coloana sonora a fost compusa de Ajay-Atul, cu versuri scrise de Amitabh Bhattacharya.

Rebelii din Hindostan - Thugs of Hindostan (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Vijay Krishna Acharya
Actori: Aamir Khan, Katrina Kaif, Amitabh Bachchan
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Indiene
IMDB: 3.9


Thugs of Hindostan (2018) Online Subtitrat


Trailer Thugs of Hindostan (2018)