Rebel in the Rye (2017)


Rebel in the Rye online subtitrat urmărește viața celebrului și retrasului autor, J.D. Salinger, care și-a câștigat faima la nivel mondial prin publicarea romanului său, The Catcher in the Rye. Bazându-se pe biografia lui Kenneth Slawenski, „JD Salinger: A Life”, filmul ne duce într-o călătorie în viața și mintea legendarului autor, și povestește despre nașterea operei The Catcher in the Rye.

În calitate de autor care a captivat o generație, JD Salinger a crescut la înălțimile lumii literare, dar a lăsat totul în urmă pentru o viață a izolării. Această cronică a unuia dintre cei mai mari scriitori ai secolului al XX-lea, J.D. Salinger, începe pe măsură ce se lansează în cariera sa de scriitor și intră într-o relație tumultuoasă cu tânăra starletă Oona O’Neill.

Ceea ce pare a fi un început promițător pentru o carieră, se transformă într-un coșmar când Statele Unite intră în al Doilea Război Mondial. După ce s-a înrolat, Salinger trăiește ororile războiului de-a lungul câmpurilor de luptă din Europa, unde începe să scrie ceea ce va deveni romanul său iconic, The Catcher in the Rye.


Titlu Romania: Rebelul din lanul de secară
Regia: Danny Strong
Actori: Nicholas Hoult, Kevin Spacey, Victor Garber
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Rebel in the Rye (2017) Online Subtitrat


Rebel in the Rye (2017)
Rebel in the Rye (2017) Online Subtitrat in Romana

Rebel in the Rye online subtitrat urmărește viața celebrului și retrasului autor, J.D. Salinger, care și-a câștigat faima la nivel mondial prin publicarea

Notă film - PortalulTauTV.net:
5