Reality Bites (1994)

Winona Ryder, Ethan Hawke si Ben Stiller din acest film Reality Bites online subtitrat evolueazã în aceastã comedie romanticã plinã de pasiune în care viata, dragostea si ambitia sunt privite prin ochii unei generații ce se situeazã între „the Brandy Bunch“ si „Melrose Place“!

Dupã extraordinarele rezultate obținute în timpul colegiului, Lelaina Pierce ar trebui sã urmeze un destin mãreț. În realitate, nu este decât un asistent de producție pentru un nesuferit prezentator de televiziune (Jonh Mahoney) care gãzduiește emisiunile matinale.

În timpul liber, Lelaina realizeazã un documentar incisiv, de multe ori extravagant despre prietenii sãi: colega sa de camerã Vickie (Jeaneane Garofaldo), pasionatã de nebunia anilor ’70, Sammy (Steve Zahn), frustrat sexual, și cel mai bun prieten al ei, Tray (Hawke), un rebel inteligent și puternic motivat.

Între timp Lealaina din filmul Reality Bites îl cunoaște pe Michael (Stiller), un regizor foarte ambițios care vrea sã-i difuzeze documentarul la emisiunea „Sub ochii voștri“. Brusc, Lelaina se trezește în centrul unui trio amoros, pe de o parte ambițiosul Michael, pe de o altã parte pesimistul și seducãtorul Tray.


Titlu Romania: Cu picioarele pe pământ
Regia: Ben Stiller
Actori: Winona Ryder, Ethan Hawke, Janeane Garofalo
An: 1994
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Reality Bites (1994) Online Subtitrat


Trailer