Realități alternative – Mirage (2018)

In filmul Realități alternative – Mirage online subtitrat de la Netflix, o eroare în continuumul spațiu-timp îi permite Verei să salveze viața unui băiat în urmă cu 25 de ani și duce la pierderea fiicei ei, pe care se luptă să o aducă înapoi.

Mirage lui Oriol Paulo, cunoscut în spaniolă că Durante la Tormenta, este un film de călătorie în timp ce se amestecă în genuri, uneori în detrimentul său. Plin de complexitate și precizie, este o experiență distractivă de a încerca și de a se despacheta idei. Dar expansivitatea și ambiția ei îngreunează îngrijirea și antrenarea emoțională. Pentru unii, asta nu va fi o problemă.

Distracția ne va pune împreună să rezolvăm puzzle-ul temporal care separă un băiat, Nico (Julio Bohigas), și femeia, Vera (Adriana Ugarte), care se mută în casă cu soțul ei David (Alvaro Morte) și cu fiica ei Gloria (Luna Fulgencio) în jur de 25 de ani de la moartea să aparentă.

Realități alternative - Mirage (2018) Online Subtitrat


Titlu original: Durante la tormenta
Regia: Oriol Paulo
Actori: Adriana Ugarte, Chino Darín, Javier Gutiérrez
An: 2018
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 7.4


Mirage (2018) Online Subtitrat


Trailer


Realități alternative - Mirage (2018)
Realități alternative - Mirage (2018) Online Subtitrat in Romana

In filmul Realități alternative - Mirage online subtitrat de la Netflix, o eroare în continuumul spațiu-timp îi permite Verei să salveze viața unui băiat în urmă cu 25 de ani și duce la pierderea fiicei ei, pe care se luptă să o aducă înapoi.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
5