Real (2017)

Un criminal criminalizat de putere din lumea interlopă își pune privirile asupra construirii unui cazinou, dar este aruncat pentru o buclă când un reporter intră în tablou.

Tocmai am urmarit filmul Real online subtitrat si il pot da doar 4 stele .. Pentru mine filmul a fost confuz. Înțeleg că doresc să aducă complexitate și să creeze spațiu pentru ca oamenii să aibă interpretarea proprie. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe elemente suficiente pentru a forma o planetă decentă. Pentru mine povestea a fost atât de mică și sa concentrat prea mult asupra esteticii. Deși era plăcut să mă uit și mi-a plăcut schemele de culori, pur și simplu nu este suficient dacă povestea lipsește.

În afară de toate aspectele negative, actorul lui Kim Soohyun a fost într-adevăr răcoritor. A fost frumos să-l văd că ia două roluri pentru acest film. Ambele au fost foarte distinctive și a fost o plăcere să-l văd în roluri diferite decât l-am văzut înainte. Apreciez mereu actori / actrițe care arată cât de versatilă pot fi.

În ciuda punctelor pozitive, cum ar fi actorii, vizuale și muzica, acestea nu vor salva filmul dacă povestea lipsește.


Regia: Sa-Rang Lee
Actori: Soo-hyun Kim, Dong-il Sung, Sung-min Lee
2017
Gen: Actiune
IMDB: 5.2


Real (2017) Online Subtitrat