Razbunarea Panterei Roz – Revenge of the Pink Panther (1978)

Razbunarea Panterei Roz – Revenge of the Pink Panther (1978) Film Online Subtitrat


Regia: Blake Edwards
Actori: Peter Sellers, Herbert Lom, Burt Kwouk
An: 1978
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Razbunarea Panterei Roz – Revenge of the Pink Panther

Celebrul Inspector Clouseau se intoarce. De data aceasta el incearca sa-l demaste pe Douvier, un magnat, care se pare ca face afaceri cu droguri. Ca de obicei, pentru a-ti atinge scopurile, Clouseau apeleaza la metodele sale neconventionale. Dupa ce simuleaza un accident, care ii cauzeaza moartea, simpaticul inspector apare travestit in toate felurile in cele mai ciudate locuri, frecventate de Douvier. De fapt, Clouseau, desi pare ca incurca lucrurile, reuseste sa-si atinga scopurile.

Este posibil ca una dintre cele mai slabe înregistrări din seria PINK PANTHER să conțină una dintre cele mai amuzante scene vreodată angajate în celuloid? Și este posibil că este o scenă în care Peter Sellers nu apare? Credeți sau nu, da.

După cum ați putea sau nu să știți, premisa REVENIERII PANORULUI PINK este că se crede că inspectorul Clouseau (vânzătorii) a fost ucis, dar a supraviețuit încercării din viața sa. Acum investighează cazul “sub capace”, așa cum spune el.

Filmul are partea sa de momente de comedie grozavă, dar este mult mai neuniform decât oricare dintre intrările anterioare. Unele dintre glumele sunt amuzante (cum ar fi vânzătorii care îmbrățișează o deghizare de pirați și își iau piciorușul prins într-o gaură sau schtickul său ca o mafie falsă “Godfather”), dar alții sunt șocant plini. Filmul are un sentiment plin de grabă și de neglijență, ca și cum nici regizorul Blake Edwards, nici inima lui Sellers nu s-ar afla în ea și s-au grăbit să difuzeze un alt film pentru a satisface cererea publicului.