Războiul – The War (1994)

In vara anului 1970, Stephen (Kevin Costner) din filmul Războiul – The War online subtitrat se intoarce la familia sa, in Mississippi, dupa ce a luptat in razboiul din Vietnam. Cicatricele emotionale si psihologice l-au lasat deprimat si instrainat. In timp ce el se lupta sa depaseasca cosmarul stresului post-traumatic, sotia sa, Lois, se lupta sa asigure painea familiei, lucrand in doua schimburi ca si chelnerita si incasand ajutorul social.

Nici copiilor, Stu (Elijah Wood) si Lidia (Lexi Randall), nu le este usor: sunt prinsi intr-o disputa cu un grup de huligani de cartier din cauza unei casute pe care au construit-o din deseuri intr-un copac. Ironic, aceste „ostilitati de provincie” sunt cele care il ajuta pe Stephen sa se impace cu razboiul adevarat in care a luptat. El incearca sa-i comunice filosofia sa personala despre violenta fiului sau Stu si intre cei doi se naste o legatura mai puternica decat avusesera vreodataa.

La sfarsitul verii, atat Stu, cat si Lidia, castiga un nou respect pentru convingerile pacifiste ale tatalui lor si descopera noi lucruri despre ei insisi si despre lumea din jurul lor.

Războiul - The War (1994) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jon Avnet
Actori: Elijah Wood, Kevin Costner, Mare Winningham
An: 1994
Gen: Drama
IMDB: 6.8


The War (1994) Online Subtitrat


Trailer