Râul ucigaş – The River Wild (1994)

Râul ucigaş – The River Wild (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Curtis Hanson
Actori: Kevin Bacon, David Strathairn, Benjamin Bratt, Meryl Streep, Glenn Morshower
Anul: 1994
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 108 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Râul ucigaş – The River Wild

“Râul ucigaş” este unul dintre filmele pe care doriți să joace împreună cu, într-adevăr face. Dar devine atât de multe detalii subtil greșită că în cele din urmă vă și piardă răbdarea și porniți-l. Este o reluare a “Deliverance” formulă, în care oameni de oraș și încerce norocul în natură, și pentru a găsi că cel mai periculos prădător este Man. Doar pentru că a fost făcut înainte nu înseamnă că nu poate lucra din nou. Dar este nevoie de mai mult de ingrijire la nuci și șuruburi nivel decât acest film este în măsură să ofere.

Stelele de cinema Meryl Streep ca un fost ghid râu Montana care vrea să ia înapoi acasă familia ei pentru o expediție rafting. Soțul ei (David Strathairn) este reticent; el este un dependent de muncă. Care a înstrăinat serios fiul tineri, făcându-l evident că preferă biroul său la casa lui. Dar, la tatăl last minute nu se alăture familiei și câinele său credincios Maggie. Pentru vacanta mult-așteptat.

În timp ce se angajeze, ei devin conștienți de un alt grup de capriori – trei bărbați necioplit, condus de Kevin Bacon. Și cum plutesc în aval, departe de drumuri și civilizație, ele nu pot par să se agită cealaltă barcă. Strathairn salvează chiar Bacon de la înec, bate-l atunci când el intra in panica și amenință să le trage atât în. (“Ai salvat viața mea”, Bacon îi spune, adaugand cele mai bune linia filmului Râul ucigaş: “Nu trebuia să mă lovești, totuși.”). Este evident bărbații ciudate sunt baieti rai; ce alte funcții ar putea ele servesc în film?