Ratter (2015) HD

Ratter (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Groaza, Thriller
Scenariu: Branden Kramer
IMDB: 4.7
Regizor(i): Branden Kramer
Actori: Ashley Benson, Matt McGorry, Kaili Vernoff

Riscurile inerente vieții noastre conectate la Internet din filme online Ratter sunt aduse în centrul atenției ascuțite de Ratter, un bracingly eficient suspenser buget redus. Titlul este o derivare a acronimul pentru un tip de malware, cunoscut sub numele de acces de la distanță troian, un program de descarcat fara sa vrea, care oferă un hacker cu acces nedetectat la dispozitivele bazate pe Internet ale unui utilizator. Ratter poate manipula apoi programe și fișiere, precum și funcționează funcțiile camerei și microfon, care permite accesul video și audio la activitățile victimei.

Fotografiere exclusiv din punctul de vedere al acestor tipuri de dispozitive din Ratter, scriitor-regizor Branden Kramer realizează o invazie tulburator intimă a vieții private, care se agravează treptat de la uncomfortably înfiorător la potențial letal. Deși filmul demonstrează o afinitate naturală pentru distribuția digitală, expoziție de teatru poate oferi oportunități unice de asemenea.

Determinat să facă un nou început ca ea se mută din Midwest de a inchiria un apartament spatios Brooklyn si incepe scoala grad, Emma (Ashley Benson) nu bănuiește că tot ceea ce face în termen de vedere laptop, telefon sau webcam este supravegheat și înregistrat de către un Stalker necunoscut, care a deturnat electronic dispozitivele sale. Fie că ea pregătește masa în bucătăria ei, stabilindu-se în pat timp de noapte sau cabine de duș cu laptop-ul ei redarea de muzică în fundal in filmul Ratter, Emma e stilul de viață mereu on-line este pe deplin revelat Ratter.

În același timp, ea începe primirea de apeluri blocate și mesaje text la întâmplare in Ratter, pe care prietenul ei, Nicole (Rebecca Naomi Jones) respinge ca numere și erori tech greșit numărul tipic. Atunci când laptopul începe acționează sus, Emma este nevoie de la un atelier de reparații, dar se pare că nu e nimic rău, cu toate că ea se schimba parolele ei ca o măsură de precauție. Un apel neașteptat de la un număr blocat se dovedește a fi ea părăsită, amar fostul ei prieten Alex (Michael Freeman), conducând Emma să se întrebe dacă el este cel care a fost în mod anonim ei de hărțuire.

Ea respinge gândul totuși, din moment ce lucrurile merg atât de bine cu Michael (Matei McGorry) din Ratter, noul tip ea se întâlnește, până la o sesiune de chat on-line devine prea înfiorător și Emma rupe lucrurile off, îngrijorat de faptul că chiar și el ar putea fi ei de direcționare. Totul face parte din planul escaladarea Ratter pentru ao izola de prieteni și de familie, chiar ca el devine mai agresiv, de rupere în apartamentul ei și observând-o în timp ce ea doarme. În ceea ce comportamentul său amenințător escaladează și crampoane nivelul de stres Emma, ​​părinții ei cer să se mute la un apartament nou, dar cu Ratter de monitorizare fiecare mișcare din filmul Ratter, mesaj și apel telefonic, o schimbare a locației nu este de natură să ofere mult răgaz sau au crescut Securitate.