Ratinguri mortale – Killer Ratings (2019)

In serialul Ratinguri mortale – Killer Ratings (2019) online subtitrat de la Netflix, Wallace Souza, politician și personalitate TV din Brazilia, e acuzat că s-ar afla în spatele crimelor violente din reportajele sale, contra cărora s-a revoltat public.

Nu mă judeca pentru asta, dar dacă ești gazda unei emisiuni TV celebre deoarece ajungi mereu primul la scenele de crimă, ordonarea crimelor de catre tine nu este o idee teribilă. Este imoral, evident, și împotriva legii, și cu toate astea, doar ratingul conteaza. Nu mă mândresc să recunosc că într-un anumit moment, în timp ce vizionam serialul, noua serie Netflix din șapte părți, care detaliază cazul realist al televiziunii braziliene Wallace-Souza, m-am întrebat dacă aceeași strategie ar putea fi aplicată aici; omoara unul sau doi membri ai personalului din diferite circumstanțe de film și TV, iar numărul ratingului ar crește. Gândiți-vă la trafic!

Desigur, nu sunt complet serios. Dar asta este ideea serialului. Este o poveste atât de ciudată și convingătoare încât însăși ideea că ar putea fi adevărată, lucru ce face ca aceasta să fie supravegheată.

Ratinguri mortale - Killer Ratings (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Dinah Lord, Eamonn Matthews
An: 2019
Gen: Seriale Online, Documentare, Crima
IMDB: 8.6


Killer Ratings (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07


Trailer