Ratburger (2017)

Ratburger (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Lipsey
Actori: David Walliams, Tillie Amartey, Talia Barnett
An: 2017
Gen: Familie
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ratburger

David Walliams ia dat într-adevăr totul, portretizând un adevărat personaj comic și fiind cea mai distractivă parte a întregului film. Fără el filmul va fi fost foarte simplu și plictisitor. Întregul său plan pare destul de unic și poate fi puțin brutal.

Majoritatea celorlalți actori sunt în regulă, nu li se dă prea mult de făcut sau de spus. Fata principală nu este niciodată dezvoltată prea mult sau este șobolanul. Nu învățăm niciodată de ce șobolanul poate să danseze sau de unde chiar a venit. În general, filmul avea nevoie de mult mai mult timp pentru a dezvolta povestea sau personajele și motivațiile. Este cea mai mare parte inofensivă și are unele elemente distractive.

Acest film povestește povestea unei tinere fete care are un șobolan care poate dansa. Trebuie să salveze șobolanul de la un om de burger rău.

Povestea este plină de personaje dichotomice, negre și albe. Personajele sunt amuzante, mai ales poliția care spune că îmi pare rău tot timpul. Mama vitregă a răului este de asemenea memorabilă. Este amuzant și este bine pentru copii mici.