Răscumpărare – The Lazarus Project (2008)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Răscumpărare – The Lazarus Project (2008) film online subtitrat

Gen: Drama, Mister, Thriller
Scenariu: John Glenn
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): John Glenn
Actori: Paul Walker, Piper Perabo, Brooklynn Proulx

Proiectul Lazăr “(numit anterior” Proiectul Heaven “) explorează posibilitatea unei a doua sansa la viata pentru a face alegeri mai bune.

Ben Garvey (Paul Walker, “Fast and Furious” filme) este în ascensiune de viață cu o soție (Piper Perabo) și fiica (Brooklynn Proulx), un loc de muncă albastru-guler la fabrica de bere, și sărbători eliberarea sa din eliberare condiționată. Fratelui său ex-pușcăriaș Ricky (Shawn Hatosy) vizite și să-l ademenește pentru a ajuta la un jaf. Ben refuză categoric la început, dar tentația de a reveni la crima escaladează când își pierde locul de muncă. În cazul în care se termină în tragedie jaf, Ben suferă consecințele unei verdict vinovat de lege Texas, pentru a fi complice la crimă. El refuză să creadă că el este un criminal, dar acceptă lui final de execuție prin injecție letală in Răscumpărare.

Viața după moarte pentru Ben începe într-o zi ploioasă, în Oregon, când părintele Ezra (Bob Gunton) se oprește să-i ofere o plimbare la o secție de psihiatrie pentru a lucra ca un groundskeeper. Pe masura ce povestea continuă, Ezra adaugă la lupta interioară a lui Ben și încearcă să-l convingă că da drumul trecutul lui este cel mai bun. Totuși, instinctul lui de adânc pentru a se întoarcă acasă a fost puternic prin plimbare thriller de flashback-uri cu șerpi, simbolism, Răscumpărare, Angels of Death, un ghid spiritual, și o imagine-demon esque neclară. În timp ce halucinații manipulate sunt confundate cu realitatea și vice-versa, o experimentare medical este expus pentru a include constrângerea de tipul religioase.

Există roluri secundare care merită notificare și ajuta la a spune povestea, inclusiv: Tatăl Ezra, care conduce instalația, Avery (Lambert Wilson) -cu ghid spiritual, Julie (Linda Cardellini) -cu interes psihiatru dragoste, Robbie (Malcolm Goodwin) -a contestat mental pacient, Răscumpărare, și William (Tony Curran) pacient imprevizibil -o cu tendințe psihopatice. Cu toate acestea, Ben are în centrul atenției în cele mai multe fiecare scenă, cu o performanță inteligent care nu va va dezamagi.

Greșit pentru motivele corecte este o paralelă evidentă în viața Ben Ezra și Tatăl. Instinctul de Ben pentru a proteja fratele său de moarte, precum și Ezra oferind vinovat o șansă, sunt motivatori bune. Cu toate acestea, calea luate pentru a atinge obiectivul este pozitiv greșit.

Scenariu și regie John Glenn sunt dovezi concludente că o viață controlată fără voință liberă promovează anxietate, în plus față de alte aspecte negative.

Ca și credincioși, noi recunoaștem că Dumnezeu este omniscient (știe toate lucrurile) și ne acordă liberul arbitru. Cu toate acestea, cu darul liberului vine, de asemenea, capacitatea de a-L iubim în mod voluntar-fiecare contingent alegere pe de altă parte. Dragostea lui Dumnezeu pentru noi se extinde de la limitele de control sau sensul ei pământesc. Spre deosebire de iubirea umana, Răscumpărare, iubirea lui Dumnezeu este fara nici un cost, și nu poate fi câștigat, de asemenea, iubește-fără părtinire. Dumnezeu iubește din Însuși, pentru că El este dragoste (1 Ioan 4: 8).