Rapture (2018)

Rapture privește direct în lumina strălucitoare pe care cultura hip hop strălucește în lume și nu clipește. De-a lungul celor 8 episoade, Rapture se scufundă în viața artiștilor cu familiile și prietenii lor, se așează pe primul rând în studio și mărește turneul, trăind puterea extatică de a muta mulțimea.

Hip-hopul este o formă de artă in Rapture online subtitrat. În trecut; genul de muzică a fost adesea privit negativ; în special de la mass-media; însă; dacă te uiți la istoria muzicii și a istoriei artiștilor celebri; nu este cazul. Hip-hop este o expresie; un sentiment; o modalitate de a spune o poveste; o abordare de identificare cu alții și ceva care a fost o resursă utilă pentru conectarea atâtor; de ani de zile. Înțelegi această ideologie în serial.

Serialul se vinde ca o introspecție în povestea de viață a acestor rapperi și producători; cu toate acestea; ar putea fi văzută ca altceva în întregime. O mulțime de filme se concentrează asupra scopurilor rapperilor din zilele noastre. El se uită la realizările lor și la modul în care au luptat pentru a ajunge acolo unde s-au aflat; dar; în primul rând; documentele arată progresul artiștilor și al celor care le înconjoară. Un prim exemplu al acestui lucru este în episodul în care investigăm Nas și Dave East.


Actori: Dominique Kelley, 2 Chainz, Just Blaze
An: 2018
Gen: Seriale Online, Documentare, Muzicale
IMDB: 7.9


Rapture (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat: