Răpire de persoană – The Clearing (2004)

Răpire de persoană – The Clearing (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Pieter Jan Brugge
Actori: Robert Redford, Willem Dafoe, Helen Mirren
An: 2004
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Răpire de persoană – The Clearing

Soții Wayne și Eileen Hayes (interpretați de Robert Redford și Helen Mirren) duc o viață fericită și lipsită de griji. Însă liniștea le este spulberată atunci când Wayne este răpit, ziua în amiaza mare. Dintr-o dată, Wayne, care se mândrea cu faptul că știe să negocieze orice în viață, ajunge în situația în care soarta sa depinde de un om care nu mai are nimic de pierdut – Arnold Mack (interpretat de Willem Dafoe).

Sub presiunea investigațiilor FBI-ului și a propriilor sale frământări interioare, viața lui Eileen devine o succesiune terorizantă de suspiciuni, enigme și întrebări fără răspuns.
Va reuși Wayne să câștige cea mai importantă negociere pe care a condus-o vreodată, a cărei miză este însăși viața sa?

Am gasit filmul ca fiind o metoda buna de a petrece doua ore.e adevarat ca nu e deloc thriller. Si aici au comis-o cei de la distributie cand l-au catalogat asa.daca te duci la el asteptandu-te la un film de actiune cu o rapire intr-adevar o sa pleci dezamagit. The clearing insa este o drama destul de original facuta, focalizandu-se pe sentimentele si trairile personajelor. Si realizat fara nici un fel de clisee, omniprezente in zilele noastre.

de plictiseala nu mori, insa pe la mijloc, apare impresia ca e cu cateva minute in plus mai lung decat ar fi trebuit. Pentru ca pe final sa-si intre in ritm si sa ramana asa.