Rangoon (2017)

Filmul indian online Rangoon este o drama din timpul celui de-al doilea razboi mondial, care se roteste in principal in jurul a trei personaje. Rusi Billimoria, un actor care acum isi produce propriile filme; Julia [Kangna Ranaut], o actrita care joaca in filmele lui Rusi. De altfel, Rusi este si mentorul si iubitul ei. Nawab Malik [Shahid Kapoor], un soldat cu fortele armate.

Juliei i se cere sa viziteze junglele de la granita dintre India si Burma pentru a distra trupele englezesti si indiene. In mijlocul luptelor si tradarilor, Julia se indragosteste de Nawab si afla cateva adevaruri despre visul independentei indiene. Linile de lupta sunt desenate cand Rusi afla despre relatia de dragoste.

Scenariul suna cunoscut? Povestea da senzatia de deja vu? Pe hartie, complotul filmului Rangoon poate sa apara repetat, o poveste pe care am vizitat-o de nenumarate ori in filmelele hindi in trecut. Dar zgariati exteriorul si intelegeti ca Visal si echipa sa de scriitori [Matthew Robbins, Sabrina Dhawan si Vishal insusi] nu vorbesc doar despre chestiuni ale inimii, dar si despre relatii si dragoste.


Regia: Vishal Bhardwaj
Actori: Saif Ali Khan, Shahid Kapoor, Kangana Ranaut
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, Istorice, Indiene
IMDB: 5.8


Rangoon (2017) Online Subtitrat in Engleza