Rangeela Raja (2019)

Filmul indian Rangeela Raja online subtitrat are loc în Rajasthan, acolo unde avem povestea a doi frați care conduc un stil de viață complet diferit. Datorită anumitor circumstanțe din viață, fratele mai mare este atras de o viață fără scop. Fratele mai mic, care conduce o viață de yogi, decide să-și aducă înapoi pe fratele sau mai mare. Ceea ce urmează este comedia, povestea și acțiunea poveștii lor.

Rangeela Raja (2019) Film Indian Online Subtitrat in Romana


Regia: Sikander Bharti
Actori: Govinda, Mishika Chourasia, Karan Aanand
An: 2019
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 3.2


Rangeela Raja (2019) Online


Trailer


Review Rangeela Raja (2019)

Ei bine, a existat un moment în care filmele lui Govinda precum Rangeela Raja au fost un tratament de urmărit și au fost minunate în acea perioadă, dar odată cu schimbarea timpului de acceptare a nivelului de schimbare a oamenilor, nu puteți folosi aceeași teorie veche sau actori și să încercați să faceți același lucru vechi din nou.

Da, se fac filme de epoca, dar actorii din Rangeela Raja sunt noi si potriviti in prezent, fiind spus ca colegii sai inca lucreaza ca salman khan, shahrukh, rajnikant, kamal hassan, dar s-au modificat intr- modemul de a arata modern si exuberant, salman khan isi pastreaza fizicul (intr-o oarecare masura), la fel si kamal hassan si sunt eroi de actiune, asa ca este cel mai important lucru care a tinut in industrie pana acum.

Ca filme de acțiune întotdeauna atrag publicul și Gone sunt zilele în care au fost lovite filme de gradare B cu câteva scene pornografice moi, există doar o serie de excepții, cum ar fi Grand masti, masti, și acestea au fost făcute de tineri actori, Nu face un film pervertit. Dacă actorii vechi încearcă și fac astfel de filme ca aceasta, rangeela raja, asta e spre vulgar și pervers.

Govinda din filme indiene online, pe de altă parte, este un tip de familie sau un actor comic de veselie, care era potrivită atunci cu acel fizic pufos, care era acceptabil pentru că nimeni nu a dat acea importanță fizicității acelor zile, iar acum sa schimbat timpul, fie actorul trebuie să fie mai activă și mai bună, sau trebuie să fie rajnikant. Dacă nu sunteți niciodată, stați departe și bucurați-vă de faima și stați departe de a vă distruge.