Rambo: Ultima luptă – Rambo: Last Blood (2019)

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune în filmul Rambo: Ultima luptă – Rambo: Last Blood online subtitrat. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său. Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

First Blood, urmat de Rambo: First Blood Part II deschideau o franciză în care Sylvester Stallone portretizează eroul american de război. Primul film caută să dea de gândit şi a fost considerat unul din filmele definitorii ale postmodernismului în cinema, după care continuarea seriei (Rambo II plasat în teatrul de război din Vietnam, Rambo III plasat în războiul din Afghanistan dintre ruşii “răi” şi afganii “buni”) a ales soluţia filmelor comerciale. Rambo IV (2008) reia imaginea eroului militar, din nou în luptă cu o dictatură malefică – cea din Birmania zilelor noastre. Ideea unui Rambo V, care sa se numeasca The Savage Hunt se lansa în 2011.

Rambo: Ultima luptă - Rambo: Last Blood (2019) Online Subtitrat


Regia: Adrian Grunberg
Actori: Sylvester Stallone, Paz Vega, Yvette Monreal
An: 2019
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.4


Rambo: Last Blood (2019) Online Subtitrat


Trailer


Sylvester Stallone a confirmat încă un film cu Rocky Balboa

Sylvester Stallone i-a asigurat lui Rocky Balboa o revenire excelentă și extrem de credibilă în filmele Creed, în care, așa cum sublinia și personajul său la finalul lui Creed II, un alt luptător a trecut în prim plan, Adonis Creed, interpretat de Michael B. Jordan. Luna aceasta starul (actor, regizor și scenarist) revine pe marele ecran din 20 septembrie cu Rambo: Last Blood, însă, după cum a declarat într-un interviu acordat collider.com, aventurile lui Rocky încă nu s-au încheiat.

Întrebat dacă mai are ceva în plan pentru Balboa, Stallone a mărturisit că are o idee excelentă pentru un nou film Rocky, despre care a spus doar că „are substrat politic, ceva vital în această perioadă”, că „are de-a face cu o țară străină” și că a atras la maxim atenția producătorilor.

Primul film Rambo a fost lansat în 1982 și a fost inspirat din romanul First Blood al lui David Morrell. Au urmat Rambo: First Blood Part II (1985) și Rambo III (1988). Încă un film Rambo a fost lansat în 2008 – în ciuda comentariilor negative ale criticilor (legate de violența excesivă și folosirea în exces a efectelor vizuale în realizarea acestora), pelicula a fost considerată un final reușit al seriei.

Last Blood, a cărui acțiune este plasată la 11 ani de la evenimentele peliculei anterioare, îl aduce pe Rambo față în față cu un periculos cartel de droguri, implicat și în traficul cu minori. După cum vedem și în trailerul filmului, eroul trebuie să apeleze la tot arsenalul de trucuri și abilități pentru a-și distruge inamicii.


Online Subtitrat

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune în filmul Rambo: Ultima luptă - Rambo: Last Blood online subtitrat. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său. Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5