Rambo First Blood Part II (1985)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Rambo First Blood Part II (1985) Film Online Subtitrat


Regia: George P. Cosmatos
Actori: Sylvester Stallone, Charles Napier, Julia Nickson-Soul, Richard Crenna
Anul: 1985
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
Durata: 96 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rambo First Blood Part II

John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi si erou al razboiului din Vietnam, este acum prizonier intr-o inchisoare federala, desi este nevinovat de acuzatiile aduse.

Noi vesti despre un grup de soldati, disparuti in timpul luptelor din razboiul cu Vietnam-ul, indica faptul ca acestia sunt inca in viata dar sunt tinuti prizonieri. Colonelul Trautman este autorizat sa il elibereze din inchisoare pe Rambo si sa ii incredinteze misiunea de salvare a celor cativa supravietuitori.

Rambo este singurul care ar putea patrunde in spatele liniilor inamice, singurul capabil sa duca la bun sfarsit misiunea…

Aflat în închisoare ca urmare a pagubelor produse în primul film al seriei, fostul soldat John Rambo este graţiat şi trimis din nou în Vietnam pentru a identifica şi salva prizonierii de război americani deţinuţi în lagărele vietnameze. “Rambo II” este un film cu multă acţiune, efecte speciale numeroase şi multe secvenţe memorabile. Practic nu există timpi morţi, iar acţiunea este alertă. Din păcate, multe secvenţe par implauzibile, fiind greu de crezut că un singur om pornit la luptă înarmat doar cu un singur cuţit să ucidă zeci de soldaţi mult mai bine înarmaţi, iar niciunul din miile de gloanţe care se trag în direcţia lui să nu-l nimerească.


Trailer Rambo First Blood Part II