Rambo 3 (1988)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Rambo 3 (1988) Film Online Subtitrat


Regia: Peter MacDonald
Actori: Sylvester Stallone, Alon Aboutboul, Kurtwood Smith, Marcus Gilbert, Sasson Gabai
Anul: 1988
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 102 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rambo 3

Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este insarcinat sa conduca misiunea menita sa ajute rebelii Mujahedini. Care incearca sa opreasca invadarea Afganistanului de catre sovietici. Dupa ce l-a refuzat pe Trautman, cand acesta i-a solicitat ajutorul pentru indeplinirea misiunii, Rambo se vede nevoit sa intervina. Dupa ce colonelul este rapit si torturat de catre sovietici. Cu ajutorul mujahedinilor, Rambo incearca sa-l salveze pe Trautman din mainile crudului comandant al armatei rosii, colonelul Zaysen.

Primul film din seria Rambo prezenta un erou american umilit şi hăituit în propria ţară, în timp ce al doilea îl prezenta încercând să salveze ultimii prizonieri americani din Vietnam. Spre deosebire de cele două filme, plecate de la o serie de implicaţii morale reale, următoarele două filme conţin doar propagandă deşănţată despre lupta americanilor pentru eliberarea ţărilor oprimate.

Introdus clandestin în Afganistan pentru a-l salva pe colonelul Trautman capturat de sovietici în timp ce încerca să-i aprovizioneze cu arme pe mujahedinii afgani, fostul soldat John Rambo reuşeşte aproape de unul singur să distrugă o întreagă bază militară sovietică. Pornind în luptă doar cu un singur cuţit, el este lovit de o schijă în abdomen, este împuşcat în picior, are mâinile rănite de la urcuşul pe o frânghie şi pe stânci, nu simte oboseala, scapă in extremis din vreo două explozii şi reuşeşte să facă mai multe tumbe până capturează un tanc care se ciocneşte de un elicopter sovietic, dar bineînţeles că cel care explodează este numai elicopterul inamic.


Trailer Rambo 3