Rambo (2008)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Rambo (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Sylvester Stallone
Actori: Tim Kang, Reynaldo Gallegos, Maung Maung Khin, Thomas Peterson, Tony Skarberg
Anul: 2008
Gen: Actiune, Thriller, Razboi
Durata: 92 minute
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rambo

De aproape 60 de ani, locuitorii din Birmania, țărani, în majoritate fermieri, au luptat pentru supraviețuire împotriva opresiunii militare birmaneze. Tortură, crimă, viol, mutilare și execuții în masă – toate au determinat un milion de oameni să se refugieze în tabere și mai multe milioane să se ascundă în păduri și în munți pentru a da o bătălie zadarnică pentru supraviețuire. Națiunile Unite au numit distrugerea sistematică a karenilor “un genocid lent, dar sigur”. Conflictul dintre luptătorii kareni și armata birmaneză este cunoscut în istorie ca un lung război civil.

Despre povestea lui “John Rambo”…

La 20 de ani după ultima peliculă din serie, “John Rambo” (SYLVESTER STALLONE) s-a retras în nordul Thailandei, unde lucrează pe un vas de pe râul Salween. În apropierea Thailandei, la granița Birmaniei (Myanmar), conflictul birmanezi – kareni, cel mai lung război civil din lume, continuă în cel de-al șaizecilea an al său. Dar Rambo, care duce o viață solitară în munții din junglă, pescuind și prinzând șerpi veninoși pentru a-i vinde, a renunțat de mult la luptă. El își vede de viața sa solitară, chiar dacă medicii, rebelii și refugiații trec pe lângă el, prin regiunea cuprinsă de război.

Toate acestea se schimbă când un grup de misionari cercetează “ghidul răului american”. Când Sarah (JULIE BENZ) și Michael Bennett (PAUL SCHULZE) se apropie de Rambo, ei îi explică faptul că, în urmă cu un an, înaintând spre taberele de refugiați, forțele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse.


Trailer Rambo