Ralph Rupe Netu – Ralph Breaks the Internet (2018)

Animatia Ralph Rupe Netu – Ralph Breaks the Internet online subtitrat lasa in urma jocurile video ale domnului Litwak. Pentru a se aventura in lumea necartografiata, neingradita si incitatoare a internetului. Ce ar putea sau nu sa supravietuiasca ravagiilor provocate de Ralph.

Ralph (vocea lui John C. Reilly), cunoscutul personaj negativ de joc video, impreuna cu Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), neadaptata sa camarada; trebuie sa riste totul, navigand prin lumea internetului, in cautarea unei piese de schimb, care sa salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Varati pana peste cap in situatii pe care nu le inteleg, Ralph si Vanellope ajung sa se bazeze pe cetatenii internetului -netatenii. Ca sa-i ajute sa-si gaseasca drumul, inclusiv pe un antreprenor al unui website, pe nume Yesss (vocea lui Taraji P. Henson), care e algoritmul de baza, inima si sufletul site-ului de tendinte “Buzztube”.

Ralph Rupe Netu - Ralph Breaks the Internet (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Phil Johnston, Rich Moore
Actori: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.1


Ralph Breaks the Internet (2018) Online Subtitrat


Imagine Dragons in animatia Ralph Rupe Netu – Ralph Breaks the Internet

Imagine Dragons, celebra trupa detinatoare a unui premiu Grammy, a compus piesa „Zero”, pentru cea mai recenta animatie produsa de Walt Disney Animation Studios – Ralph Rupe Netu – Ralph Breaks the Internet. O poveste SF cu noile aventuri ale uraciosului Ralph. Cantecul compus de celebra trupa va fi inclus si pe noul album cu coloane sonore ce urmeaza sa fie lansat de Walt Disney Records.

In noul film Ralph Rupe Netu – Ralph Breaks the Internet, Ralph, mai nesigur pe el ca oricand, lasa in urma sala de jocuri video a lui Litwak, aventurandu-se in lumea larga si palpitanta a internetului, care poate sau nu supravietui distrugerilor lui Ralph.

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, spune ca temele emotionale ale filmului se reflecta in noul cantec compus de ei. „E vorba de un film atemporal, mai ales ca adreseaza si aspecte care tin de identitatea si singuratatea acestei generatii de internauti. Lupta interna a lui Ralph chiar ne-a atins”, spune el.

Regizorul Rich Moore completeaza ca piesa este o alegere foarte indrazneata pentru finalul filmului, mai ales ca in ea e vorba despre cineva care se simte ca o nulitate, cineva care si-a pus intreaga increderea si identitate in prietenia cu o alta persoana, iar cand acea prietenie e amenintata, totul devine nesigur.