Rakka (2017)


Rakka (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Neill Blomkamp
Actori: Sigourney Weaver, Eugene Khumbanyiwa, Robert Hobbs
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza, SF
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Rakka

Cu câteva săptămâni în urmă, Neill Blomkamp, ​​directorul Districtului 9 și, mai recent, Chappie a anunțat că formează Oats Studios. Potrivit declarației de misiune de pe site, “Dorința noastră este de a primi finanțări provenite direct din publicul nostru, în timp ce înființăm un studio alimentat de creativitate și pasiune pură”. Primul efort este reprezentat de actrita aclamată, Rakourka, Sigourney Weaver.

Filmul are o lungime de peste douăzeci de minute și este împărțit în trei părți. Această structură aproape că te face să simți că ești pe punctul de a urmări o tragedie grecească. Cu toate acestea, este incredibil de eficient rezultând într-un script foarte strâns.

Situat în Texas în anul 2020, imaginea pe care Blomkamp și co-scriitorul Thomas Sweterlitsch le-au modela este sumbră și distopică. Naratorul, Sarah, interpretat de Carly Pope Arrow, pictează un Pământ care este aproape de decimare. Am fost înrobiți de o rasă de reptilieni străini.

Ei sunt înclinați să distrugă pământul și să ia întreaga rasă umană cu ea. Planeta noastră este abia recunoscută ca structuri gigantice formate din corpurile metanului mort în atmosferă. Pentru a face lucrurile să se înrăutățească, aceste șopârle gigantice se bucură de experimente oribile