Raiul e aievea – Heaven Is for Real (2014)

Raiul e aievea – Heaven Is for Real (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Randall Wallace , Chris Parker
IMDB: 5.8
Regia: Randall Wallace
Actori: Greg Kinnear, Kelly Reilly, Thomas Haden Church, Jacob Vargas, Margo Martindale

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Bazat pe cartea cu același nume, Heaven is for Real prezintă povestea adevărată a unui tată care trebuie să își găsească încrederea și curajul de a împărtăși oamenilor experiența extraordinară a fiului său. Micul Colton, fiul lui Todd și Sonja Burpo, susține că a vizitat Raiul în timpul unei experiențe aproape de moarte. Colton povestește detaliile călătoriilor sale uimitoare cu inocență și vorbește, sigur pe el, despre lucruri care s-au întâmplat înainte de nașterea lui… lucruri pe care nu avea de unde le ști. Todd și familia lui sunt puși în situația de a examina înțelesul acestui eveniment remarcabil.

“Raiul e aievea – Heaven Is for Real” are, de asemenea, o agendă, care este autostrada precizate în sentința declarativă a unui titlu. Acesta este cel mai recent, și, astfel, departe cel mai bun, de inundații actuală de filme bazate pe credință. Hollywood este în cele din urmă încălzire până la o piață Tyler Perry a fost de service pentru un deceniu. Contrar credintei populare, filmele lui Perry participă la biserică de fiecare culoare a pielii. Bisericii poloneze pe blocul meu îmi trimite carduri (cred Isus le-a dat adresa mea) mi-a invitat la proiectii de grup ale ultimului film Madea și “Fiu al lui Dumnezeu.”

Raiul e aievea – Heaven Is for Real este bazat pe o carte cel mai bine vandut de Todd Burpo si Lynn Vincent, “Raiul e aievea – Heaven Is for Real” spune povestea a modului Burpo 4 ani, fiul vechi, Colton (Connor Corum) a vizitat Raiul și a trăit pentru a spune de plăceri sale. Colton nu a murit de fapt; el a fost doar în anumite anestezie foarte bune pe durata o apendicectomie. Colton se întoarce acasă înarmați cu cunoștințe el nu a fost niciodată introdus în mai înainte. El știe lucruri despre familia lui că nimeni nu ia spus. Când este presat de Todd (Greg Kinnear), Colton insistă că Isus la informat cu privire la aceste aspecte. Nu am nici o problemă cu ideea ca linia complot a acestui film Raiul e aievea – Heaven Is for Real; în cazul în care pot să cred că Captain America este repezindu pe cer cu steaua de “She Hate Me”, pot să cred că un băiețel sa dus la Rai și întâlnit pe Domnul. De fapt, așa cum cineva care a murit de două ori și nu am primit 1 / 1000th la fel de bun o experiență out-of-corp acest copil a fost, am fost intrigat de “Raiul este pentru Real.”

Dar, fără a eșua, de fiecare dată m-am trezit place acest film, s-ar rupe vraja cu motive sale ulterioare. Pentru a face punctele sale, ea se bazează pe un fel de note ieftine, liniștitor de una dintre aceste parapsihologi care își propun să vorbească cu oameni morți. Toată lumea a Burpos păsat este în ceruri, și toate sunt tineri, cu excepția cazului de un caracter nenăscut special, care denaturează mult mai în vârstă. Acest caracter împinge “Raiul este pentru Real” la adâncimi de manipulare la care nu se recuperează.

Spre deosebire de recenta “Raiul e aievea – Heaven Is for Real”, care este “plajele” de filme bazate pe credință prin faptul că întruchipează fiecare plângere împotriva genul său, “Raiul este pentru Real” încearcă să arunce o plasă public mai larg. La ori, vă puteți simți regizor și co-scenaristul Randall Wallace ( “Braveheart”) ajunge dincolo de consumul redus de fructe-agățat de publicul său creștin. El dedică momente credibile de îndoială la caractere ale filmului, cerând o parte din aceleași întrebări un non-credincios în puterea audiență.
Există o frumoasă da-i-take între pastor Todd și soția lui Sonja (Kelly Reilly), în ceea ce privește dacă povestea Colton este într-adevăr miracolul se pare a fi. Kinnear este foarte bun la a fi consumate de povestea fiului său și ce înseamnă spiritual. el se potrivește Reilly in filme online Raiul e aievea – Heaven Is for Real, și are o scena amenda cazul în care ea cere concentrare sot pe viață, în loc de viața de apoi. În scene ca aceasta, personajele simt reale și identificabil.