Ragnarok (2020)

Într-un oraș norvegian din serialul Ragnarok (2020) online subtitrat copleșit de poluare și zguduit de ghețari în topire, sfârșitul lumii pare aproape. Va fi nevoie de un erou de legendă să înfrunte un rău antic.

Ragnarok este o poveste despre maturizare și contribuie la crearea unui mitologii nordice noi și surprinzătoare. Seria se întâmplă în micul oraș fictiv Edda, situat în mijlocul naturii grandioase norvegiene. Povestea se axează pe locuitorii orașului Edda, care, cel mai probabil, nu sunt ceea ce pretind a fi. Alături de ei, suntem martorii unei lumi aflate în schimbare: topirea ghețarilor, ierni calde, ploi torențiale. Unii ar putea spune că ne îndreptăm către un nou Ragnarok. Asta dacă nu intervine nimeni la timp…

În mitologia nordică Ragnarök adică soarta finală a zeilor este o serie de evenimente majore, inclusiv o mare bătălie prezisă care va avea ca rezultat final moartea a unui număr de figuri majore (inclusiv zeii Odin, Thor, Freyr, Heimdall și Loki), dezastre naturale diverse și scufundarea ulterioară a lumii în apă. Se spune că această bătălie va fi purtată de zei (Aesir, conduși de Odin) și de entitățile malefice, giganții (Jötunnii) și diverși monștri, conduși de Loki.

Ragnarok (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Adam Price
Actori: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø
An: 2020
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.7


Ragnarok (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Trailer