Racing Extinction (2015)

Racing Extinction (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Documentare
Scenariu: Mark Monroe
IMDB: 8.1
Regizor(i): Louie Psihoyos
Actori: Elon Musk, Joel Sartore, Louie Psihoyos

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Întrucât activistă marin Louie Psihoyos ‘ “Racing Extinction” a avut o criză de mediu – în mod specific, sacrificarea și vânzarea de delfini din largul coastei Japoniei – și a transformat-o într-un suspans thriller alb-ciolan, sa, chiar mai mari mize follow-up ” curse Extincția, “se simte dezamagitor convențională prin comparatie, cum ar fi ceva copii junior de mare s-ar putea viziona într-o zi lent în clasa știință. Cu toate că extrem de bine produs și încărcate cu chiar mai mult sub acoperire a salva-lume cascadorii, filmul nu se angajează în același mod destul, probabil pentru că echipa Psihoyos “a fost atât de bun cu privire la obtinerea cuvântul de-a lungul drum. Cu toate acestea, el are dreptate să recunoască faptul că un documentar va avea o rază mai largă decât National Geographic sa și alte contribuții vechi-media fac, legate de a fi amplificate atunci când Discovery Channel pune musculare în spatele său o premiera emisiune la nivel mondial în cursul acestui an in filmul Racing Extinction.

Indiferent dacă crezi Pământul a fost în jur de 4,5 miliarde de ani, sau doar 6.000; dacă considerați că încălzirea globală un avertisment dire sau o farsă elaborată; și dacă sunteți doar de a începe călătoria vieții sau de a face aranjamentele de înmormântare deja, “Racing Extinction”, transmite un mesaj de semnificație universală – și anume, că omenirea este direct responsabilă de punerea în pericol, în cazul în care nu eradica pur și simplu, nenumărate specii din întreaga lume. Psihoyos intenționează ca acest fapt să vină ca un apel de trezire pentru cei care consideră stingerea unui fenomen îndepărtat, genul de lucru care sa întâmplat cu dinozaurii și dodo, dar nu la animalele care trăiesc în timpurile noastre mai multe eco luminat.

Dar, mesajele de mediu pot părea adesea copleșitoare, ceea ce face indivizii se simt neputincios în fața puterilor comerciale și entități guvernamentale care stau în calea politicilor de protecție – motiv pentru care Psihoyos încearcă o altă abordare. În primul rând, el caută să creeze atașamente emoționale între segmentele de public umane și speciile amenințate (filme online Racing Extinction). “Dacă vă puteți arăta oamenilor frumusețea acestor animale, există o șansă de a salva aceste lucruri”, Psihoyos speculează într-unul din multele momente când regizorul, care apare ca ambele cap și față-line vorbind cruciatul pe tot parcursul, pare a fi a lui caracterul propriu principal.