Race (2016)

Race (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Hopkins
Actori: Stephan James, Jeremy Irons, Jason Sudeikis
Anul: 2016
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 7.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Race (2016)

Sinopsis Race (2016)

In 1934, in timp ce Jim Crow tocmai a reusit sa isi impuna legile segregationiste, Jesse Owens isi face aparitia la Universitatea de Stat din Ohio pentru a lucra cu cei mai buni antrenori ai epocii. Jesse, un tanar de culoare, va dezvolta o relatie surprinzatoare cu un antrenor alb.

Race are o poveste complicată, murdar și modelează-l cu mucegai bland cookie-cutter prea des văzut în genul biografic. Previzibilitatea bătăile sale de povestitor nu este cu adevărat problema, pentru că nu există un confort se găsește în dansul familiar. Problema aici este tonul materialului. Scriitori Joe șrapnel și Anna Waterhouse menaja privitorului, niciodată nu o dată ne-a lovit cu greul plin de ororile actuale și viitoare cu experiență de negri în America și evreii din Germania, în această perioadă. Este ca și în cazul în care un moment de disconfort nediluata adevărat sau complexitate ar fi mai degrabă decât să distrugă amplifica momentele înălțătoare. In plus, subiectul filmului, Jesse Owens, trebuie să împartă povestea lui cu cineva care merită să fie subiectul propriului ei film. In timp ce reclamele hype-ul eroism Owens, ei nu vă spun că “Race” vede propaganda realizator Leni Riefenstahl ca un erou la fel de mare. Acest lucru poate lucra pentru cinefililor, dar a lăsat un gust acru pentru mine.

poveste Owens este o poveste fascinanta a atletismului record adoptat într-o perioadă de rasism și antisemitism. Umbroasă, relații controversate a oprit un boicot olimpic și a permis Statelor Unite să concureze în 1936 Jocurile Olimpice de la Berlin. Jocurile au fost prezentate de Adolf Hitler și Joseph Goebbels ca dovadă a superiorității ariene, dar inginerie lor german atletice a fost nici un meci pentru un om considerat inferior albi de către Statele Unite și Germania nazistă. Owens (o amendă Stephan James de la “Selma”) a ales să sfideze un consens Favorizator boicotul care a inclus NAACP, în scopul de a trăi visul său de glorie Olimpice, dar când sa întors cu patru medalii de aur, eroism lui au fost nici un meci pentru rasiste status-quo. Președintele Franklin Delano Roosevelt nu s-ar întâlni cu nici o felicit pe el, și Owens nu a putut folosi ușa din față a Waldorf-Astoria pentru a participa la un dineu organizat în cinstea lui.