Raabta (2017)

Raabta (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dinesh Vijan
Actori: Deepika Padukone, Rajkummar Rao, Kriti Sanon
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Raabta

Raabta, un film al producătorului, transformat în regizorul Dinesh Vijan, încearcă aceleași formule vechi de reîncarnare. Însă filmele cu concept de reîncarnare sunt făcute foarte mult în trecut, precum și. Mehbooba, Om Shanti Om, Karan Arjun, Karz, Ek Paheli Leela etc., câteva dintre ele fiind filme de succes, iar altele nu au făcut așa bine. Potrivit dr. Brian Weiss, un terapeut de regresie trecut-viață și autor al multor cărți, sufletele se mișcă în familii.

Anumite contribuții din partea lui spun că destinul ne va plasa într-o anumită circumstanță, care se va întâlni cu o anumită persoană la un moment dat și un loc. Acest lucru se va întâmpla cu fiecare persoană pe care am ales să o aducem în această viață.

Filmul Raabta are astfel de protagoniști, coincidențele îi reunesc, dar într-un fel tratamentul dat ideii nu este deloc nou și nu diferit. Întregul concept al reîncarnării este tratat într-un mod foarte prost. Înțelesul real al lui Raabta este “Conexiune” și, din păcate, audiența nu poate fi în măsură să se conecteze cu filmul.

Shiv (Sushant Singh Rajput) călătorește (sau se mută) la Budapesta împreună cu cel mai bun prieten al său, Varun. Shiv ar trebui să fie un bancher, dar îl vede cu greu dincolo de alungare / flirtezi cu fete, petreceri etc. Îl întâlnește pe Saira (Kriti Sanon) care conduce un magazin de ciocolată. Ambii se simt conectați instantaneu unul cu celălalt.

Saira are un coșmar de a se îneca. Deseori se întreabă de ce primește aceste vise. Personajul lui Saira este dezvoltat ca cel care este confuz, deși aparent se răcește. Zakir (Jim Sarbh), un baron de băuturi alcoolice, intră în scenă, iar evenimentele iau o altă rundă.