Quo Vadis – Qvo Vadis? (1951)

Quo Vadis – Qvo Vadis? (1951) Film Online Subtitrat


Regia: Mervyn LeRoy
Actori: Peter Ustinov, Marina Berti, Leo Genn, Deborah Kerr, Felix Aylmer
Anul: 1951
Gen: Drama, Istorice, Biografie
Durata: 171 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Quo Vadis – Qvo Vadis?

Aceasta ecranizare a romanului lui Henry Sienkiewicz, realizata in 1951, e considerata cea mai elaborata dintre numeroasele ecranizari ale romanului lui Sienkievicz. Filmul a avut opt nominalizari la Oscar.

Imparatul Nero spera sa-si castige nemurirea incendiind Roma si eliminand “amenintarea” crestina. Pe acest fundal agitat, se desfasoara povestea de dragoste dintre o frumoasa adepta a noii religii, tanara crestina Lygia, si generalul roman Marcus Vinicius (Robert Taylor). Ii veti putea vedea in rolul

Subiectul filmului este interesant, insa faptul ca a fost facut de catolici si nu de ortodocsi se observa. Apar niste porcarii cu iz catolic la un moment dat dar nu aceasta ma deranjeaza, nu am ceva anume cu catolicii doar modul de a minti lumea. Caci catolicii nu au nimic de-a face cu ortodocsii si nici cu credinta! Ei s-au lepadat de credinta cea Adevarata si pentru aceasta au fost aruncati in erezie de Sf Fotie cel Mare inca din secolul 9. Iar filmele acestea, realizate de ei sunt foarte denaturate.

Prezinta adevarul intr-un duh fals! Singurul film crestin care mi-a placut a fost Ostrov. Acest film e printre singurele care dezvaluie spiritul ortodox cu adevarat dar insusi actorul principal s-a retras din lume si dupa cativa ani buni de traire ca un calugar a filmat in Ostrovul. Iata cata diferenta intre catolici si ortodocsi! Mi-as dori sa vad filmul in spiritul ortodox, ar fi o capodopera!!!


Trailer Quo Vadis – Qvo Vadis?