Queen of Katwe (2016)

Queen of Katwe (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mira Nair
Actori: Madina Nalwanga, David Oyelowo, Lupita Nyong’o
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Queen of Katwe

Uganda, 2007. Phiona locuieste intr-o cocioaba impreuna cu mama sa, fratii si surorile sale. Intr-o zi, Phiona decide sa participe la un atelier in cadrul caruia copiii sunt invatati sa joace sah. Este remarcata de profesorul sau care vede in ea un potential imens si o incita sa il dezvolte. Aceasta activitate nu este vazuta cu ochi buni in casa in special din cauza faptului ca turneele o obliga sa calatoreasca si sa lipseasca de la scoala. De-a lungul anilor, presarati cu bucurii si necazuri Phiona va invata sa isi perfectioneze talentul si sa ramana umila in acelasi timp si sa nu isi uite rolul in sanul familiei.

Mira Nair se întoarce în Uganda, încă o dată, la trei decenii după ce a făcut Mississippi Masala. Acesta este un film mult mai bun. În timp ce centrat în jurul Mississippi Masala o clasă mijlocie familie indiană ugandez superioară, Regina Katwe este stabilit în cartierele sărace din Uganda. Nair nu încearcă să meargă ușor de pe vizuale mahala aici. Murdăriile și mizeria sunt în fața ta aici, de la început până la sfârșit. Nu am văzut un film care prezintă sărăcia în acest mod pentru o lungă perioadă de timp.

Chiar și Slumdog Millionaire nu a fost atât de puternic. În caz contrar, Regina Kawate este o poveste destul de previzibil al unei fete sub-privilegiate ridicandu-se la succesul împotriva cote. Mediul de creștere a ei este șah. Ea e pion care se transformă într-o regină, așa cum se întâmplă uneori în șah. Performanțele sunt uniform bune, mai ales având în vedere faptul că cele mai multe dintre ele sunt actori copil (primul film de Mira Nair a fost Salaam Bombay și ea este destul de bun la copii de manipulare).


Trailer Queen of Katwe