Qarib Qarib Singlle (2017)

Qarib Qarib Singlle (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tanuja Chandra
Actori: Irrfan Khan, Parvathy, Bajrangbali Singh
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Qarib Qarib Singlle

Cuplurile ciudate fac câteodată un ceas. Audiența a iubit împerecherea lui Amitabh-Tabu în Cheeni Kum, Rahul Bose-Mallika Sherawat în Pyaar Ke Efecte secundare sau Ranbir Kapoor – Konkana Sen Sharma în Wake Up Sid. Mai mult decât arată bine, cred că chimia dintre aceste asamblări a aprins ecranul de argint și a fost și publicul. Va asculta o pereche neobisnuita de Irrfan Khan si Parvathy Menon in Qarib Qarib Singlle? Hai să aflăm ..

Qarib Qarib Singlle spune povestea unui divorț Jaya (actrița de film din Malayalam, Parvathy Menon), care se împrietenește cu Yogi (Irrfan Khan) și este de acord să-l însoțească pe o călătorie rutieră. Prin călătoria plimbării distractive, Jaya și Yogi își dau seama de adevăratul sens al iubirii.

Qarib Qarib Singlle marchează o revenire bună pentru Tanuja Chandra, care a făcut Dushman (Kajol și Sanjay Dutt). Si Sangharsh (Preity Zinta și Akshay Kumar) destul de populare și întunecate. Ca și filmele ei anterioare, Tanuja Chandra a ales personajul feminin pentru a fi protagonistul. Deși filmul este narat din punctul de vedere al lui Jaya, este caracterul bindaas al lui Irrfan Khan, care electrifică ecranul în momentul în care intră în scenă. Actorul extraordinar de talentat toarnă doar niște vrăjitoare superbe, care vor coborî în casă.

Filmul este o plimbare în prima jumătate a jocului, în timp ce a doua jumătate scor corect pe melodrama. În ciuda unor scene bune de hilaritate, filmul are partea sa de defecte și pierde pista spre sfârșit, mai ales climaxul obișnuit.